Vágólapra másolva!
Németh Krisztiánnak és Dzsudzsák Balázsnak is jutott sikerélmény szerdán, előbbi gólpasszal járult hozzá a Waalwijk PSV elleni bravúrjához (2-1), míg a válogatott szélső egy félidőt töltött kupadöntőbe jutó csapatában.

Németh a kezdőben kapott helyet az érkezése óta egyre feljebb kúszó Waalwijkban, amely a második félidő elején két góllal meglepte a PSV-t, Duits kissé kacsázó lövése ellen tehetetlen volt Tyton, majd Németh ugratta ki Schetet, akinek a lövése egy védőn megpattanva került a kapuba.

Az eindhoveniek a hajrában szépítettek, de ennél többre nem voltak képesek. Németh ekkor már nem volt a pályán, a 77. percben cserélte le edzője. A Waalwijk a győzelemmel a kilencedik helyen áll, de ugyanannyi pontja van, mint a nyolcadik NEC Nijmegennek.

Németh gólpassza 0.21-nél:

Dzsudzsák Balázsra nem a bajnokságban, hanem az orosz kupában várt fontos feladat, a szélső az előző két bajnokit a kispadon kezdte, most azonban a kezdőcsapat tagja volt. A vezetést Karjaka révén a Volga szerezte meg, és az első félidőben nem tudott egyenlíteni a Dinamo. Dzsudzsákot a féldőben levitte edzője, a magyar légiós így csak az öltözőből követhette, hogy csapata előbb Misimovic révén tizenegyesből egyenlít, majd Voronyin góljával az utolsó percekben kicsikarja a győzelmet (2-1). A döntőben a Rubin Kazany lesz a Dinamo ellenfele, amely 2-0-ra nyert a Rosztov ellen.