Vágólapra másolva!
Továbbra is eredményesen futballozik a Siófok, amely sorozatban elért három győzelem után döntetlent ért el vendégként a listavezető, még mindig veretlen Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

NB I, 23. forduló:
DVSC-TEVA - FGSZ Siófok 1-1 (0-0)
Debrecen, 5000 néző
v.: Berke
gól: Mészáros (57.), illetve Simac (80., öngól)
sárga lap: Nagy Z. (36.), Szakály P. (63.), illetve Egerszegi (34.), Heffler (64.), Kiss Zs. (84.), Kecskés (89.)
DVSC: Novakovic - Nagy Z. (Nikolov, 50.), Simac (Máté P., 82.), Mészáros, Korhut - Bódi, Varga J., Szakály P., Bouadla - Nikolic (Kulcsár T., 56.), Coulibaly.
Siófok: Rybansky - Mogyorósi, Nyári, Lengyel, Kiss Zs. - Pál (Horváth B., 91.), Kecskés, Egerszegi, Heffler (Nagy I., 64.) - Sowunmi (Kanta Sz., 73.), Simon A.

Meglehetősen eseménytelenül telt el az első félidő. Hiába birtokolta többet a labdát a hazai gárda, mégsem tudtak betalálni Coulibalyék. A fegyelmezett Siófok védelme lezárta a területeket és szoros emberfogásával sorra hibára kényszerítette a listavezetőt támadásban.

A második félidőben sem kényeztették el a játék szerelmeseit produkciójukkal a pályán lévők. A szemfüles középhátvéd, Mészáros remek egyéni akció lezárásaként talált be a Siófok kapujába, de Simac a 80. percben a 16-oson kívülről a saját kapujába emelt, ezzel kiegyenlített a Siófok. A döntetlen teljesen megfelelt a látottaknak.