Vágólapra másolva!
A címvédő Videoton 2-2-es döntetlent játszott a Haladás Sopron Bank vendégeként a labdarúgó NB I 23. fordulójának szombati játéknapján. A szombathelyiek legutóbb tavaly novemberben szenvedtek vereséget a bajnokságban.

Nem jöttek be az edzőváltások, ikszelt a Videoton és a DVSC - tabella, góllövőlista

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Haladás Sopron Bank - Videoton FC 2-2 (0-1)
Szombathely, 4500 néző
v.: Németh Á.
Haladás: Rózsa - Búrány (Schimmer, a szünetben), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. - Rajos, Iszlai - Nagy G., Radó (Oross, 80.), Halmosi - Ugrai (Kulcsár, 61.)
Videoton: Bozovic - Brachi, Vinicius, Caneira, Szolnoki - Oliveira, Sándor (Nikolics, 71.), Tóth B., Mitrovic, Walter (Gyurcsó, 82.) - Torghelle (Kovács I., 87.)
gól: Radó (65.), Halmosi (78.), illetve Oliveira (41.), Sándor (57., 11-esből)
sárga lap: Korolovszky (34.), Guzmics (57.), Tóth P. (70.), Schimmer (85.), illetve Caneira (34.), Oliveira (77.), Brachi (91.)

Az esőtől felázott, mély talajú pályán óvatosan kezdtek a csapatok. A félidő közepén egymás után alakította ki helyzeteit a Haladás, ám egy egyéni akciót követően, mégis a Videoton szerzett vezetést.

Szünet után élénk iramban kezdtek a csapatok, újabb gólt a Videoton szerzett, eldőlni látszott a találkozó, ám rövidesen Radó is betalált, így újra nyílttá vált az összecsapás.

A Haladás ment előre és a hajrában sikerült is egyenlítenie. A hátralévő tíz percben mindkét csapat a győzelemért hajtott, ám újabb gól már nem született.