Vágólapra másolva!
Mindössze 27 percig tartott a tyukodiak vendégjátéka Szatmárcsekén, a Szabolcs megyei másodosztály ifjúsági meccsén. A hazaiak egy szabálytalanság után lerohanták a vendégeket, akik közül ketten súlyos sérülést szenvedtek, a vendégedző kérésére lefújták a találkozót.

A Szabolcs Online tudósítása szerint a 19. fordulóban rendezett találkozó 1-1-es állásnál szakadt félbe, amikor két focista összecsúszott, és ezután verekedés tört ki.

A vendégeket edző Kosztyu György elmondása szerint a rendezők ahelyett, hogy szétválasztották volna a feleket, további ütlegelésre buzdították a hazaiakat. A verekedés közben az egyik vendégfocista agyrázkódást szenvedett, és egy másik is súlyosan sérült.

"Sajnálatos módon a földre kerülő játékosunk piros lapot kapott, mert a lábával próbálta védeni magát a rátámadó négy-öt ember ellen" - nyilatkozta Kosztyu, aki az eset után lehívta csapatát a pályáról. "Két szülővel egyeztetve lefújattam a mérkőzést, mivel megsérült két játékosom, a társaik lelkileg megtörtek, és féltettem a többi fiú testi épségét."

A két sérültet a szatmárcsekei kórházba szállították, a meccsen történtek miatt a tyukodiak feljelentést tettek.

A Szon.hu a szatmárcsekei vezetőket is megkereste, ők későbbre ígértek választ.