Vágólapra másolva!
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Fulham és a Bolton is érdeklődik a belga Genk középpályása, Tőzsér Dániel iránt.

A Bajnokok Ligája csoportkörében a Chelsea, Leverkusen, Valencia trió ellen hat meccsen három pontot gyűjtő Genk 26 éves középpályásának jövő nyáron lejár a szerződése a belga címvédőnél, így - a Bosman-szabály alapján - már a téli átigazolási szezonban előszerződést köthet bármelyik érdeklődő csapattal.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Juhász Roland klubja, az Anderlecht vinné Tőzsért, most pedig az angol Daily Mail internetes kiadása azt írja, Gera Zoltán korábbi csapata, a Premier League 13. helyén álló Fulham érdeklődik iránta. A Daily Mail szerint a Fulham védekező vagy bal oldali középpályásként számolna Tőzsérrel, akiért 2,5 millió fontot (928 millió forintot) adna.

A Fulham mellett Bogdán Ádám klubját, a jelenleg utolsó előtti, azaz kiesőhelyen álló Boltont is lehetséges vevőként emlegette a Daily Mail. Filipovics Vladan, a játékos ügynöke korábban már elmondta, úgy érzi, Tőzsér esetében eljött az idő a váltásra.