Vágólapra másolva!
Közel nyolcvanezer [origo]-olvasó válaszolt arra a kérdésünkre, hogy mit érhet el az orosz Anzsi Mahacskala a PSV-től 14 millió euró körüli összegért megszerzett Dzsudzsák Balázzsal. A legtöbben pesszimisták: a voksolók kevesebb mind egynegyede gondolja úgy, hogy a magyar szélső legalább dobogós lesz csapatával és a BL-csoportkörbe is bejut.

Nehezen értették meg a magyar drukkerek, hogy Dzsudzsák Balázs nyáron miért az orosz Anzsi Mahacskala ajánlatát fogadta el, a támadó azonban azt mondta: jó helyre igazolt, és biztos abban, hogy a dagesztáni klub nagy sikerek elé néz.

Olvasóink többsége ezzel nem igazán ért egyet, több mint 23 ezren úgy vélik: a jelenleg hetedik csapat csak hatodik lesz a bajnokságban, és Dzsudzsák idő előtt távozik.

Valamivel több mint 21 százaléknyian arra szavaztak, hogy Dzsudzsákot kölcsönadja majd az Anzsi, utána pedig visszatér a PSV-hez, és majdnem ugyanennyien (18,6 százalék) arra számítanak, hogy a játékos parádézni fog, a Mahacskala azonban középcsapat marad.

Tizenháromezren viszont optimisták: szezononkénti tíz gólt és BL-csoportkörbe jutást várnak a volt debreceni futballistától, illetve együttesétől.

Kevesen (8,1 százalék) hisznek abban, hogy négy éven belül orosz bajnok és BL-elődöntős lesz a Mahacskala. A voksolás sereghajtója az Európa Liga-negyeddöntőbe jutást vizionáló opció lett - erre 5463 olvasónk klikkelt.

Forrás: [origo]