Vágólapra másolva!
A Goal.com nemzetközi futballportál közzétette a Bajnokok Ligája csoportkörében a játékosok teljesítményére adott osztályzatainak átlagát. Az Olimpiakosz magyar kapusa, Megyeri Balázs a teljes mezőny 19. helyére került, a kapusok között pedig harmadik legjobb lett holtversenyben. 

A játékosokat az oldal egytől tízig osztályozta a meccsek után. A legmagasabb, 8.30-as átlagot Lionel Messi érte el a csoportküzdelmek során, őt Franck Ribéry (7.58), majd Xavi és Oriol Romeu követi (egyaránt 7.50) a rangsorban.

Mivel Megyeri az első húszban végzett, a Goal.com rövid szöveges bemutatást is fűzött a helyezéséhez, kiemelve a Borussia Dortmund elleni "fantasztikus védését", amikor Ivan Perisic lövése után már mindenki gólt látott. Megyeri ezen a meccsen kezdett először a BL-ben, és bár az Olimpiakosz 1-0-ra kikapott, bevédte magát a csapatba. A maradék két meccsét Megyerivel a kapuban megnyerte a görög listavezető, és kis híján a továbbjutást is kiharcolta.

A kapusok között Tolga Zengin (Trabzonspor, 7.33) és Steve Mandanda (Marseille, 7.25) előzte meg Megyerit, míg Wojciech Szczesny (Arsenal) és Kenneth Vermeer (Ajax) ugyancsak 7-es átlagot ért el.