Vágólapra másolva!
A Daily Mail információja szerint a Chelsea válogatott középpályásával, Frank Lamparddal erősítene a Real Madrid. José Mourinho vezetőedző szívesen látná csapatában egykori játékosát, a tranzakció keretében még középpályásáról, Esteban Graneróról is lemondana.

A Dialy Mail úgy tudja, José Mourinho kész ajánlatot tenni a Chelsea-nek Frank Lampard megszerzéséért, és az ügylet részeként felajánlaná Esteban Granerót is.

A lap emlékeztet arra, hogy a portugál edző korábban kétszer is szerette volna szerződtetni a válogatott középpályást, egyszer még az Inter edzőjeként, egyszer pedig tavaly, amikor szintén megpróbálta Madridba csábítani.

A 33 éves játékosnak jelenleg nincs bérelt helye a Chelsea kezdőcsapatában, Andre Villas-Boas legutóbb a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sem számolt vele. Helyette inkább a fiataloknak, Raúl Meirelesnek, Ramiresnek és Oriol Romeunak szavaz bizalmat.

Ezért reménykedik abban Mourinho, hogy honfitársa, Villas-Boas lecsap ajánlatára, és szívesen látja csapatában a 24 éves, egykori U21-es válogatott Granerót. A hatmillió fontot érő játékosért korábban az Arsenal és a Liverpool is bejelentkezett.