Vágólapra másolva!
A Haladás Sopron Bank labdarúgócsapatának tulajdonosai péntek délután 17 órakor taggyűlést tartanak. A Rangadó szombathelyi forrásokból úgy értesült, hogy az összejövetelen bizalmat szavaznak Aczél Zoltán vezetőedzőnek, aki 30 napos előzetes letartóztatásban van.

A Rangado.hu információja szerint a többségi tulajdonos és a kisebbségi tulajdonosok is úgy látják, hogy az előzetesben lévő tréner ügyében rengeteg még a kérdőjel és tisztázásra váró dolog, idő pedig van, ezért nem sürgetik a döntést. Ezzel is mutatni kívánják, hogy bíznak Aczél ártatlanságában.

A portál szerint a csapat háza táján egyetértés van abban, hogy január 9-én egy jól felkészült, a helyi viszonyokat és a játékosokat jól ismerő edzővel kell megkezdeni a felkészülést, éppen ezért vannak kiszemeltek a kispadra, ám a szombathelyiek elsősorban továbbra is Aczél Zoltánban gondolkodnak.

A hírt a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője, Marton Zsolt alpolgármester is megerősítette.

"A tulajdonosok részéről egyhangú döntés várható, miszerint nem nevezünk meg új vezetőedzőt.A helyzet munkajogi rendezése zajlik éppen, a csapat felkészülését pedig a korábbi másodedző, Székely Tibor látja el, ő teszi meg az átigazolásokkal kapcsolatos szakmai javaslatokat is, tehát van munka ilyenkor is" - mondta Marton.