Vágólapra másolva!
Luis Suárez ellen újabb eljárást indíthatnak, miután a Liverpool csatára a Fulham ellen 1-0-ra elveszített hétfői angol bajnokin bemutatott az ellenfél szurkolóinak.

A Fulham-Liverpool meccs hajrája meglehetősen izgalmas volt, a 72. percben kiállították a vendégektől Spearinget, a hazaiak pedig a 85. percben szerezték meg a győztes gólt Dempsey révén. A lefújás után Luis Suárez nem tudta elviselni a vereséget, és bemutatott a neki beszólogató Fulham-szurkolóknak, amit egy fotós le is fényképezett, a képet ide kattintva nézheti meg.

"Én még nem láttam ezt a fotót, de ha valaki megmutatja nekem, és igaz a hír, akkor lesznek következményei" - idézte a Daily Mail angol napilap Kenny Dalglish-t, a Liverpool edzőjét.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) már indított egy fegyelmi eljárást az uruguayi focista ellen, mivel a vád szerint a csatár rasszista jelzőkkel illette Patrice Evrát, a Manchester United francia védőjét a két csapat rangadóján, de várhatóan a mutogatás miatt is felelnie kell majd Suáreznek.