Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson elnézést kért a Manchester United szurkolóitól, miután csapata kiesett az angol Ligakupa negyeddöntőjében a másodosztályú Crystal Palace-szal szemben.

Valami belemászott a MU-játékosba - videó

"Ez nem a Manchester Unitedhez illő produkció volt, bocsánatot kell kérnem a szurkolóinktól. Ugyanakkor nem akarom elvenni a Crystal Palace érdemeit, fantasztikus volt, amit az ellenfél játékosai végrehajtottak" - idézte Fergusont a Daily Mail angol napilap.

A főleg fiatal játékosaival felálló ManUnited 1-1-es rendes játékidő után a hosszabbításban szenvedett 2-1-es vereséget hazai pályán, Ferguson pedig reméli, hogy a Crystal Palace meg sem áll ezek után a döntőig.

"Óriásit küzdöttek, remélem, hogy továbbjutnak az elődöntőből is, mert megérdemlik, még akkor is, ha a mindent eldöntő gól lesről született. Ami minket illet, sokat birtokoltuk a labdát, de botrányosan játszottunk, a kapusuknak a második félidőben nem is kellett védenie, ezt pedig egy Manchester United nem engedheti meg magának az Old Traffordon."

A győztes gól:


Dougie Freedman, a Crystal Palace mendzsere érthetően jóval elégedettebben nyilatkozott: "A klub egyik legcsodálatosabb éjszakája volt ez. Nemcsak nyertünk, de meg is érdemeltük ezt a győzelmet."

Az elődöntőben a Palace a szintén másodosztályú Cardiff Cityvel játszik, míg a másik ágon a Manchester City és a Liverpool csap össze.