Vágólapra másolva!
Sorozatban harmadszor nyert a Ferencváros az NB I-ben, a zöld-fehérek a 14. forduló vasárnap esti zárómérkőzésén a Siófok otthonában diadalmaskodtak 2-0-ra.

FGSZ Siófok - Ferencváros 0-2 (0-1)
Siófok, 6000 néző, V: Iványi
Siófok: Milinte - Kiss Zs. (Mogyorósi a szünetben), Nyári, Fehér, Fejes - Haraszti, Kecskés, Tusori (Melczer 75.), Szabó J. - Huszák (Csermelyi 64.) - Sowunmi
Ferencváros: Jova - Maróti, Balog Z., Klein, Junior - Otten, Józsi - Jovanovic (Abdi 67.), Hakola (Rósa D. 85.), Somalia (Tóth B. 79.) - Pölöskei
gól: Pölöskei (27.), Hakola (75.)
sárga: Huszák (28.), Melczer (84.), Mogyorósi (85.), Haraszti (90.), illetve Pölöskei (65.), Somalia (79.)

A vendégek irányították az első játékrészt, a labdabirtoklásban is fölényben voltak és ez egy gólban is megmutatkozott, sőt, nagyobb is lehetett volna a különbség, ha az utolsó percben Klein nem fejel fölé ziccerben.

A második félidőben a házigazdák legfeljebb labdabirtoklásban javultak, az újabb gólt a Fradi szerezte, Hakola bombagólt lőtt. A Fradi győzelmét semmi nem fenyegette, a hazaiak mindössze egyszer próbálkoztak kapura lövéssel.

A Ferencváros egymás után harmadik sikerét aratta, a Siófok ezzel szemben egyre lejjebb süllyednek a tabellán, miután immár sorozatban nyolcadszor nem tudtak nyerni.