Vágólapra másolva!
A listavezető Debrecen 1-1-s döntetlenre végzett a vendég Honvéddal az NB I 14. fordulójában, így nem tudta ötpontosra növelni előnyét a szombaton vereséget szenvedett Győr előtt.

DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 1-1 (1-0)
Debrecen, 6500 néző
V: Kassai
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Bódi (Yannick 53.), Varga J., Szakály P. (Dombi 85.), Bouadla - Kulcsár (Nikolic 74.), Coulibaly
Honvéd: Sánta - Lovric (Akassou 63.), Botis, Debreceni, Novák - Abass (Hidi 77.), Johnson, Ivancsics, Hajdú - Danilo, Torghelle (Délczeg 88.)
gól: Szakály P. (23.), illetve Danilo (54.)
sárga: Kulcsár (45+1.), Coulibaly (73.), Nagy Z. (91.), Varga J. (93.), illetve Hajdú (50.), Lovric (61.), Torghelle (88.)

Az első félidőben a vendégek agresszív letámadásukkal nem hagyták kibontakozni az éllovast, amely azonban Szakály révén kihasználta kevés helyzeteinek egyikét. A rengeteg párharcot hozó csatában a Honvéd nem játszott alárendelt szerepet, játékában benne volt az egyenlítés lehetősége.

A második játékrész elején Simac hatalmas hibáját ki is használta a Honvéd, Torghelle passzát Danilo vágta a léc alá. A folytatásban mindent megpróbált a Debrecen annak érdekében, hogy megőrizze hibátlan hazai mérlegét, ám helyzetei kimaradtak, így a jól szervezett Kispest megtartotta a döntetlent.

A hajdúságiak először veszítettek pontot otthonukban, ám továbbra is veretlenek, és a tabella élén állnak. Az állás: 1. DVSC 34, 2. Győr 31, 3. Honvéd 24 pont.