Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor Fradi-elnök szerint az előző vezetőség tehet arról, hogy a Kozármisleny labdarúgócsapata többmilliós tartozás miatt felszámolási eljárást kezdeményezett a Ferencváros Labdarúgó Zrt. ellen, igaz, azt december 31-ig felfüggesztette.

Az FTC elnöke a saját Facebook-oldalán válaszolt a szurkolók kérdésére, hogy miként fordulhatott az elő, hogy a klub 2010 nyarán szerződtette a Kozármisleny kapusát, Mester Tamást, azonban az átigazoláskor megállapodott összeget - körülbelül ötmillió forintot - még nem utalta át a másodosztályú csapatnak.

Kubatov Gábor így fogalmazott: "Tudja, régi bűnnek hosszú az árnyéka! Mester Tamást tavaly nyáron igazolta le a Ferencváros (ügyvezető: nem Orosz Pali, FTC-elnök: nem én voltam). Az FTC leigazolta, de nem fizette ki. Ugyanúgy nem fizette ki, mint Ferenczit. A mai napig ugyanúgy tartozunk a Barnsley-nek, mint ahogy a Kozármislenynek. Mindkét együttessel megállapodtunk az adósság rendezésének üteméről (ügyvezető: Orosz Pali, FTC-elnök: Kubatov Gábor), melyet okiratba foglaltunk, és be is tartunk. Ezek után ez a hír nem különösebben érdekel, de felettébb bosszantó."

Feleki Attila, a Kozármisleny elnöke a Focinews.com-nak úgy nyilatkozott, péntek délelőtt megérkezett a tartozás első részlete. "Ezzel életbe lépett az a megállapodás, amely szerint a Ferencváros több részletben fizetheti nekünk az elmaradt tartozását, így december 31-ig felfüggesztjük a felszámolást a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. ellen" - tette hozzá.