Vágólapra másolva!
A Manchester United egyik szponzora, a Betfair fogadóiroda Manchesterben egy kukásautóval gyűjt Carlos Tévez-mezeket, amelyeket jótékony célra árvereznek el.

A hétvégén manchesteri rangadót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokságban, a fogadóiroda pedig arra kéri a stadionba érkező szurkolókat, hogy hozzák el Tévez-mezeiket, és dobják bele a konténerbe, amelynek egyik fele pirosra, a másik pedig kékre van festve, jelezve, hogy az argentin csatár mindkét klubban megfordult. (Az autóról készült fotót ide kattintva nézheti meg.)

"Tévez mindkét szurkolótábort elárulta, itt az ideje, hogy mindenki megszabaduljon a mezétől" - idézte a Dail Mail angol napilap Alex Bake-et, a fogadóiroda szóvivőjét. A begyűjtött mezeket elárverezik, a bevételt jótékony célra ajánlják fel.

Tévez a Manchester United csapatában 63 meccset játszott 2007 és 2009 között, a Cityben 65 találkozón lépett pályára, de a Bayern München elleni BL-meccsen állítólag megtagadta Roberto Mancini edző kérését, és nem állt be csereként, ezért kitették az első keretből.