Vágólapra másolva!
A Schalke-drukkerek tíz év alatt sem bocsátották meg Markus Merk egykori játékvezetőnek,  hogy szerintük miatta bukta el a csapatuk a 2000/2001-es bajnokságot, aminek az egykori  sztárbíró tömeges gyalázásán túl egy kis híján a fején landoló miniatűr biliárdgolyóval is  nyomatékot adtak a Schalke-Kaiserslautern meccsen.

A Schalke tíz éve hiába nyerte meg a maga meccsét a Bundesliga utolsó fordulójában, a Bayern München egy, a hosszabbításban megítélt közvetett szabadrúgásból szerzett góllal az utolsó pillanatban elhalászta előlük az aranyérmet. A világon háromszor, a Bundesligában pedig hatszor az év bírójának választott Merk - aki az IFFHS-től az elmúlt évtized játékvezetője címet is megkapta - az eset után egyszer sem vezetett meccset a Schalkénak, amelynek szurkolói kizárólag őt hibáztatták a bajnoki cím elúszása miatt.

Szombaton, Schalke-Kaiserslautern meccsen Merk szakértőként ment ki a gelsenkircheni stadionba, ám csak nehezen tudott szóhoz jutni a hazai drukkerek szitkozódása miatt. Az egyik néző egy miniatűr biliárdgolyóval is megcélozta Merket, és csak kevéssel vétette el a célt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=taUgWLAdLzrDBEIO


Ezek után a biztonságiak esernyővel próbálták megóvni a ma már főleg fogorvosi praxisával foglalkozó vendéget.