Vágólapra másolva!
Az éllovas Debrecen hazai pályán kétgólos győzelmet aratott az őt üldöző Győr felett az NB I 12. fordulójában, ezzel megőrizte veretlenségét, és négy pontra növelte előnyét.

NB I, 12. forduló:
DVSC-TEVA - Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Debrecen, 9000 néző
v.: Bognár
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Bódi (Dombi, 89.), Varga, Bouadla, Szakály P. - Kulcsár (Yannick, 82.), Coulibaly (Nikolic, 65.)
Győr: Stevanovic - Babic, Stanisic, Szabó O., Völgyi - Ji-Paraná (Ceolin, 69.), Pilibaitis, Trajkovic - Dudás, Aleksidze (Ahjupera, 68.), Dinjar
gól: Simac (21.), Kulcsár (55.)
sárga lap: Bódi (37.), Korhut (49.), Bouadla (51.), Varga (82.), illetve Völgyi (23.), Trajkovic (56.), Dinjar (67.)

Az ősz rangadóján a Győr agresszív letámadással próbálta megzavarni a hazaiakat, a Loki azonban nem adta át az irányítást, és több helyzet kialakítása után a 21. percben megszerezte a vezetést. Simac fejjel volt eredményes Bouadla szöglete után. A hazai vezetés után is nyílt volt a meccs, mindkét csapat közel járt a gólhoz, de a szünetig nem született újabb találat, amihez a hazaiak részéről Novakovic több nagy védéssel járult hozzá.

Fordulás után látványos akcióval növelte előnyét a Debrecen, Korhut és Bódi kényszerítője után Kulcsár közelről volt eredményes 100. élvonalbeli meccsén. A találat után a Győrnek nem maradt ereje az újításra, és a DVSC magabiztosan őrizte meg előnyét.

A hajdúságiak hetedik hazai mérkőzésüket is megnyerték, és már négy pont előnnyel vezetik a tabellát.

A találkozó góljait itt tekintheti meg.