Vágólapra másolva!
Liban Abdi után a másik korábban kirúgott játékos, a brazil Andrezinho is visszatérhet a Ferencváros labdarúgócsapatához - írja a Focinews.com.

Augusztus 11-én jelentette be Kubatov Gábor, az FTC elnöke, hogy kitették a Ferencváros labdarúgócsapatának keretéből Liban Abdit és Andrezinhót. Akkor úgy indokolta a döntést, a csapat meghatározó játékosainak egyetértésével függesztették fel a játékosokat, egyúttal kérték az őket képviselő menedzsereket, hogy rövid időn belül keressenek nekik új csapatot.

Miután nem keltek el a játékosok, tovább folytatódtak az egyeztetések, szeptember végén a klub meg is tudott állapodni Abdival, aki újra helyt kapott a keretben, 2013-ig meghosszabbította szerződését a klubbal, és visszatérése első meccsén mesterhármast ért el a második csapatban.

A Focinews.com úgy tudja, közel a megállapodás Andrezinhóval is, aki szintén az NB II-es csapatban térhet vissza, akár már vasárnap is. A hírt a labdarúgó is megerősítette a portálnak, véleménye szerint van esély a hétvégi szereplésére.