Vágólapra másolva!
A Diósgyőr hazai pályán könnyedén legyőzte a Vasas-Híd együttesét a labdarúgó Ligakupa 3. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.

Eredmény, Ligakupa, 3. forduló, E csoport:
Diósgyőri VTK - Vasas-Híd 3-0 (0-0)
Diósgyőr, 2500 néző
v.: Becséri
Diósgyőr: Rados - Vadász (Bogáti, 23.), Gal, Budovinszky (Nagy T., 74.), Gohér - Rakovic - Gallardo (George, 57.), Takács P., Arze (Seydi, 65.) - Tisza (Carreno, 71.), Pál Sz.
Vasas: Ambrusics - Polényi, Sütő (Szűcs, 72.), Kovács G. (Soare, 53.), Katona - Jokic, Kocsis G. (Bakos, 68.), Ferkó, Kulcsár D. (Balla, 80.) - Arsic, Simic
gól: Tisza (59.), Budovinszky (71.), George (89.)

"Egy szépségtapaszt szereztünk a debreceni meccs után, arra mindenképpen jó volt ez a mérkőzés, hogy az önbizalmunkat a helyére billentsük" - nyilatkozta Benczés Miklós, a Diósgyőr vezetőedzője a Borsod Online-nak. "Az első félidőben még kihagytuk a helyzeteket, a másodikban viszont már sikerült a kapuba találnunk."

"Az első félidőben még úgy, ahogy elfogadhatóan játszottunk, voltak helyzeteink is. Nem tudom, hogy a második játékrészben mi történt, nagyon nagyot változott a játékunk. Úgy gondolom, hogy a látottak alapján a Diósgyőr megérdemelten nyert" - értékelte a meccset Urbán Flórián, a Vasas másodedzője.

A csoport állása:
1. DVSC 7 pont
2. DVTK 6
3. Vasas 2
4. Mezőkövesd 1.