Vágólapra másolva!
A nyári átigazolási szezon utolsó napján több magyar játékos is klubot váltott. A Panathinaikosz kölcsönvette a Genoa magyar válogatott támadóját, Rudolf Gergelyt, Vadócz Krisztián az Osasunától a holland NEC Nijmegenhez szerződött, míg Bodor Boldizsár a görög OFI Krétánál folytatja pályafutását. Tóth Balázs távozott Genkből, a belga együttes ugyanis nem tartott rá igényt, meghiúsult viszont Németh Krisztián átigazolása, aki pedig az orvosi vizsgálaton is átesett már a Standard Liége-nél. A Chelsea leigazolta Raul Meirelest a Liverpooltól, amelyhez visszatért Craig Bellamy. Az Arsenal megszerezte többek között Mikel Artetát is.

0.55 Az Aston Villa bejelentette: Alan Hutton és Jermaine Jenas is a birminghami csapathoz igazolt a Tottenhamtől.

0.49 Két csatárt igazolt az angol Fulham: Bryan Ruíz a holland Twentétől érkezett, míg Orlando Sá a Porto játékosa volt, de legutóbb a szintén portugál Nacionalban szerepelt kölcsönben.

0.47 A Stoke City tízmillió font körüli összegért megvette a Tottenhamtől Peter Crouchot.

0.45 Az Arsenal az Evertontól megszerezte a 29 éves spanyol középpályást, Mikel Artetát. A játékos négy évre írt alá, és a Skysports.com szerint 10 millió fontot fizetettek érte a londoniak.

0.20 A Chelsea megszerezte a portugál Raul Meirelest a Liverpooltól. A 28 éves középpályás négy évre írt alá. Szintén a londoni Kékeknél folytatja a 20 éves mexikói Ulises Davila, aki a Chivas Guadalajarától érkezett.

0.12 Az Anzsi leigazolta a belga Standard Liége-től a 22 éves Mehdi Carcelát. Az egyszeres marokkói válogatott középpályásnak belga és spanyol útlevele is van.

23.53 Shaun Wright-Phillips a QPR csapatához igazolt a Manchester City együttesétől. (Sky Sports)

23.48 Kétéves szerződést kötött a Liverpool csapatával Craig Bellamy, a Manchester City támadója, aki a 39-es mezt viseli majd a szezon során. (Goal.com)

23.39 Ugyancsak a Twitteren jelezte Josszi Benajun, hogy a Chelsea-től az Arsenalhoz szerződik.

23.35 Saját Twitter-oldalán köszönte meg a Manchester United szurkolóinak biztatását Wesley Sneijder, de közölte, a szezont az Inter csapatánál tölti.

23.30 Kétéves szerződést kötött az angol másodosztályban szereplő West Ham Uniteddel a Hamburg elefántcsontparti válogatott védője, Guy Demel. (Bild)

23.12 A Tottenham eladta hondurasi válogatott középpályását, Wilson Palaciost a Stoke City csapatának.

23.01 A Lyon kétmillió euróért szerződtette a Le Havre védőjét, Gueida Fofanát.

22.51 Elképesztő ajánlatot tett a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskala a Porto csapatának: a dagesztáni klub hajlandó lenne 87 millió eurót fizetni Hulkért, aki ezzel Cristiano Ronaldo után minden idők második legdrágább labdarúgója lenne. (Goal.com)

22.30 Meghiúsult Németh Krisztián átigazolása a Standard Liege csapatához, a Pepsifoci.hu úgy tudja, a megállapodástól végül a görög Olimpiakosz lépett vissza, pedig a csatár már az orvosi vizsgálaton is átesett.

22.22 A Real Betis kölcsönbe megkapta a Crvena zvezda szerb válogatott bekkjét, Dusko Tosicot. (Goal.com)

22.13 Úgy tűnt, hogy 12 millió euróért a Portóhoz kerül az Arsenal dán csatára, Nicklas Bendtner, aki végül kölcsönben a Sunderlandnél kötött ki.

21.59 Az Újpest közös megegyezéssel szerződést bontott Böőr Zoltánnal, a játékos ezáltal szabadon igazolhatóvá vált - írja a klub hivatalos honlapja.

21.39 Nagyágyúktól vásárolt be a Bolton, amely egy évre kölcsönvette a Chelsea fiatal francia játékosát, Gael Kakutát, illetve megszerezte a Liverpooltól David Ngogot is.

20.59 A Videoton és Lipták Zoltán közös megegyezéssel szerződést bontottak, így a svédek elleni válogatott meccsre készülő védő szabadon távozhat.

20.53 A Sportingtól a Real Zaragozába szerződött a portugál válogatott játékos, Helder Postiga. Ugyancsak Zaragozában folytatja az Espanyol labdarúgója, Luis Garcia, míg Walter Pandiani éppen az Espanyol kedvéért hagyja el az Osasunát. (Goal.com)

20.43 Noha számos csapattal összeboronálták, óriási meglepetésre a Manchester Citynél kötött ki Owen Hargreaves, a Manchester United középpályása. A sérülékeny játékos - aki 2007 óta mindössze 27 meccset játszott a MU színeiben - egy évre írt alá. (Sky Sports)

20.40 A Mallorca nyolcmillió euróért megszerezte Jonathan De Guzmant a Villarrealtól. (Goal.com)

20.33 Az Atalanta hivatalosan is megerősítette, hogy egy évre kölcsönben foglalkoztatja Luca Cigarinit (Napoli) és Matteo Brighit (Roma). (Goal.com)

20.22 Az Ajax szerződtette az Anderlecht orosz csatárát, Dmitrij Bulikint. (Sky Sports)

20.09 A német Wolfsburg saját honlapján hivatalosan is bejelentette, hogy Diego a következő szezont kölcsönben az Atlético Madridnál tölti.

19.41 Thomas Mangani és a román válogatott csatár, Daniel Niculae a Monaco együttesétől a Nancy csapatához szerződött. (Goal.com)

19.30 Távozott a Genk csapatától Tóth Balázs, a belga együttes ugyanis nem tartott igényt a válogatott középpályásra. (Belgiumsoccer.be)

18.59 Nem sokkal a brazil válogatott André Santos megszerzése után, a német Per Mertesacker szerződtetését is bejelentette az Arsenal. A 26 éves válogatott belső védő 2015-ig szóló szerződést kötött a londoni klubbal.

18.52 Az AC Milan öt évre szerződtette Antonio Nocerinót. Az olasz középpályásért 2,7 millió eurót fizetett a Palermónak a bajnoki címvédő. (Acmilan.it)

18.50 A spanyol Osasuna hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a csapat magyar válogatott középpályása, Vadócz Krisztián. A játékos a holland NEC Nijmegenben folytatja, ahol a 2007-08-as szezonban már szerepelt.

18.44 A görög OFI Kréta csapatánál folytatja pályafutását Bodor Boldizsár, a válogatott védő korábban a holland Rodát erősítette. (Sport24.gr)

18.35 Az AS Roma egy évre kölcsönbe megszerezte Fernando Gagót a Real Madridtól. (Goal.com)

18.30 Az Arsenal tízmillió eurót ajánlott az Everton-középpályás Mikel Artetáért. (BBC Sport)

18.29 Kétéves szerződést kötött a 31 éves Zoran Zeljkoviccsal a Pécs együttese. A ballábas, korábbi szlovén válogatott legutóbb az Olimpija Ljubljanában futballozott. (Bama.hu)

18.15 Horváth András, a ZTE középpályása távozik a csapattól, ugyanis kétéves szerződést írt alá nevelőegyüttesével, a Haladással. A szombathelyiek szerződést bontottak Molnár Balázzsal, aki vélhetően a Zalaegerszeghez igazol. (Zalai Hírlap, Nyugat.hu)

18.02 Az egykori PSV- és Chelsea-csatár, Mateja Kezman a fehérorosz BATE Boriszov együtteséhez szerződött. A szerb válogatott támadó legutóbb Hongkongban szerepelt. (Voetbal International)

17.54 Wesley Sneijder nem vett részt orvosi vizsgálaton a Manchester Unitednél az átigazolási időszak utolsó napján - nyilatkozta az Inter holland középpályásának menedzsere, Sören Lerby. (Sky Sports)

17.39 Az Everton szerződtette Royston Drenthét, a Real Madrid 24 éves holland játékosát, aki az elmúlt szezont kölcsönben a Hercules csapatánál töltötte (Goal.com)

17.34 A Fulham szerződtette a Juventus cseh válogatott védőjét, Zdenek Grygerát. (Guardian)

17.30 A török Besiktas bejelentette, hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Schalke csapatával a brazil csatár, Edu kölcsönvétele miatt (Goal.com)

17.18 A Juventus szerződtette a 18 éves ghánai Yussif Raman Chibsah-t, míg a torinóiak csatára, Amauri a Marseille-hez távozott. (Goal.com, Sky Sport 24)

16.59 Válogatott csatárt igazolhat a Diósgyőr, az Észak-Magyarország értesülése szerint Torghelle Sándor vagy Tisza Tibor is csatlakozhat az együtteshez. (Borsod Online)

16.45 Nem igazol a Chelsea-be Franck Ribéry. Christian Nerlinger, a Bayern München sportigazgatója elmondta, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem érkezett semmilyen ajánlat a Chelsea-től a francia szélsőért. (Suddeutsche Zeitung)

16.41 A Liverpool dán középpályása, Christian Poulsen a francia élvonalban szereplő Evianban folytatja pályafutását. (Hivatalos)

16.32 Az Internazionale bejelentette, hogy két évre szerződtette Diego Forlánt, az Atlético Madrid uruguayi csatárát. (Hivatalos)

16.29 A belga lapértesülést, amely szerint Németh Krisztián a Standard Liége-be szerződött, egyelőre nem erősítette meg egyik klub sem, így még nem tekinthetjük hivatalosnak az átigazolást.

16.05 Az Arsenal bejelentette, hogy leigazolta André Santost, a Fenerbahce brazil balhátvédjét. "Santos kiváló képességű játékos, aki támadásban és védekezésben is segíteni tudja a csapatot" - nyilatkozta a klub honlapján Arséne Wenger vezetőedző a 22-szeres válogatott védőről. (Hivatalos)

15.49 Az Internazionale kölcsönvette a Laziótól Mauro Záratét. (Hivatalos)

15.41 Az AS Roma megegyezett a Lyonnal Miralem Pjanic átigazolásáról. A 21 éves bosnyák irányító 11 millió euróért érkezett, és négy évre írt alá. (Serie A)

15.25 Sokáig Buzsáky Ákos klubja, a QPR tűnt befutónak a Craig Bellamyért folyó harcban, Manchester Citytől távozó csatár mégis a Liverpoolba igazolhat. Angol médiaértesülések szerint a támadó orvosi vizsgálaton van korábbi klubjánál. (Goal.com)

15.08 A Tottenhamben folytatja a West Ham United hatszoros angol válogatott középpályása, a 30 éves Scott Parker. (Hivatalos)

15.04 Szlovén válogatott csatárt igazolt a PSV, a Groningentől hétmillió euróért érkezett Tim Matavz 2016-ig írt alá. (Hivatalos)

14.55 A Rayo Vallecano leigazolta a Real Madrid korábbi védőjét, Raúl Bravót. A 30 éves, 14-szeres spanyol válogatott játékos az Olimpiakosztól került a spanyol másodosztályú együtteshez. (Hivatalos)

14.48 A Videotonból Szakály Dénes és Hídvégi Sándor is a Zalaegerszeghez igazol. (Zalai Hírlap)

14.42 A Chelsea közel áll Alvaro Pereira leigazolásához. Az angol klub 27-28 millió eurót fizethet a Portónak a 25 éves, 33-szoros uruguayi válogatott védőért. (Goal.com)

14.38 A Bolton és a Liverpool megegyezett David N'Gog átigazolási díjáról. A 22 éves francia csatár 4,5 millió euróért válthat klubot, ha megegyezik a Bolton vezetőivel. (SportingLife.com)

14.12 A Barcelona egy évre kölcsönadta Alekszander Hlebet a Wolfsburgnak. A fehérorosz középpályás az elmúlt szezonban a Birmingham Cityben, előtte pedig a Stuttgartban szerepelt kölcsönjátékosként. (Hivatalos)

14.00 Buzsáky Ákos klubja, a QPR megegyezett a Sunderlannddel Anton Ferdinand átigazolásáról. (Eurosport)

13.50 Rudolf Gergely megegyezett a Panathinaikosszal. A Genoa magyar válogatott csatára egy évre kölcsönbe igazol a görög klubhoz. (Nso.hu)

13.38 Kacsának bizonyult a Keiszuke Honda-Arsenal házasság. "Honda nem repült Londonba, jelenleg a japán válogatottal van, és marad a CSZKA Moszkva játékosa" - mondta a játékos menedzsere, Kees Ploegsma. (Goal.com)

13.32 Joe Cole aláírt a francia Lille-hez, a Liverpool angol focistája egy évre kölcsönbe kerül a franciákhoz. Joe Cole előtt utoljára 1997-ben igazolt angol játékos a francia első osztályba, akkor Chris Makin (Olympique Marseille) és Chris Kiwoyma (Le Havre) költözött Franciaországba. (Hivatalos)

13.25 Török médiaértesülés szerint a marseille-i Souleymane Diawarával pótolja a Fenerbahce a PSG-hez szerződött középső védőt, Diego Luganót. A klub állítólag felvette a kapcsolatot a Juventusszal a balhátvéd Reto Ziegler átigazolása miatt, ez megerősíti az elmúlt napok pletykáját, amely szerint a brazil André Santos a Fenerbahcétól az Arsenalba tart. (CNN Turk)


Luganót alig akarták elengedni a Fener-drukkerek


13.14
Az AC Milan egy évre kölcsönadta világbajnok védőjét, Massimo Oddót a Leccének. (Hivatalos)

12.56 Kihagyta az Olympique Marseille szerdai edzését André-Pierre Gignac, és internetes értesülések szerint Angliába utazott. A Fulham lehet a francia válogatott csatár célállomása. (Goal.com)

12:42 Visszatért a Serie A-ba Simon Kjaer, aki a Wolfsburgból az AS Romába szerződött. A dán válogatott védő kölcsönbe érkezik az olasz klubhoz. (Hivatalos)

12.31 Keiszuke Honda állítólag megérkezett Londonba, így egyre valószínűbb, hogy az Arsenalba igazol. (Eurosport)

12.21 Ezekben a percekben esik át az orvosi vizsgálaton a liverpooli Joe Cole a Lille-nél. (BBC)

12.07 Az AS Roma és a Palermo küzd Fernando Gagóért. A Real Madrid egy évre kölcsönbe adná az argentin középpályást. (Goal.com)

12.02 Marco Borriello az AS Romából az Olympique Marseille-hez igazolhat. (L'Equipe)

11.53 A Stoke Citynél vesz részt orvosi vizsgálaton Nicklas Bendtner, az Arsenal dán csatára. (Goal.com)

11.51 Lencse László a Videotontól egy évre kölcsönbe a Kecskeméthez igazolt. (Hivatalos)

11.45 Belga médiaértesülés szerint Németh Krisztián a Standard Liége-ben folytatja pályafutását. Az U20-as világbajnoki bronzérmes magyar csatár egy évre, kölcsönbe kerülhet az Olimpiakosztól a belga élvonalban szereplő együtteshez. (Dhnet.be)

Forrás: MTI/EPA/Mohamed Messara
Németh Krisztián Belgiumban bizonyíthat

11.29 Pedro León a Real Madridból kölcsönbe a Getaféba igazolt. (Hivatalos)

11.25 Atlético Madrid szerződtetné Diegót a Wolfsburgtól. (Eurosport)

11.20 A védelmét André Santossal (Fenerbahce) és Per Mertesackerrel (Werder Bremen) erősítené meg az Arsenal, Cesc Fabregas helyére pedig Keiszuke Honda (CSZKA Moszkva) érkezhet. (Goal.com)

11.01 Az olasz másodosztályú Reggina kölcsönadta Szatmári Lorándot a Paksnak. (Nso.hu)

10.49 Az Anzsi Mahacskala Samuel Eto'o után újabb nagy halra vetette ki a hálóját, Dzsudzsák Balázs klubja 28,2 millió eurós kezdő licittel köszönt be a Manchester Unitednél Nemanja Vidicért. (The Sun)

10.27 A Juventus kilencmillió euróért leigazolta a Hamburgtól Eljero Eliát. A holland válogatott szélső négy évre írt alá az olaszokhoz. (Hivatalos)

10.19 Rudolf Gergely is klubot válthat az utolsó órákban, a magyar válogatott támadó a Genoából a Cesenába vagy a Panathinaikoszba igazolhat. (Tuttomercatoweb)

10.08 Az Inter még nem tett le a Genoa csatáráról, Rodrigo Palacióról, akiért nyolcmillió eurót fizetne. (Goal.com)

9.49 A Chelsea 30 millió fontért az utolsó pillanatban megvenné a Bayern Münchentől Franck Ribéryt, de a bajorok 36 milliót kérnek érte. A francia szélső évi 10 millió fontot keresne Londonban. (The Sun)

9.35 Az Atlético Madridtól távozott Diego Forlán megérkezett Milánóba, ahol ma aláírja két évre szóló szerződését az Interhez. (Sky Sport 24)

9.15 Buzsáky Ákos klubja, a QPR 10 millió fontot ajánlott a Tottenhamnek Peter Crouchért. A Sunderland 12 milliót adna érte. (Daily Express, Telegraph)

9.02 A West Ham megtalálta a Tottenhamhez távozott Scott Parker utódát Papa Boupa Diop személyében. A szenegáli középpályás egy évre írt alá. (Hivatalos)

9.00 A Liverpool hosszú távú szerződést kötött az uruguayi válogatott 20 éves védőjével, Sebastián Coatesszel. (Hivatalos)