Vágólapra másolva!
A Besztercebánya elleni 3-1-es győzelemmel mutatkozott be hazai pályán a Videoton kispadján a csapat új edzője, Paulo Sousa - közölte a klub honlapja.

A szlovák bajnokság ötödik helyezettje elleni felkészülési meccsen a nyáron a török Samsunsporhoz szerződött Lázár Pál végezte el a kezdőrúgást. A Vidi.hu szerint a vendégek az első akciójukból vezetést szereztek, a félidő utolsó percében viszont egy Mitrovic-Alves-Nikolic akció végén egyenlített a fehérvári csapat.

Fordulás után Alves büntetőből fordított, majd Mitrovic szabadrúgásából Horváth Gábor talált közelről a kapuba (3-1). Az egyesület honlapja szerint a találkozót a Kecskemét és a Sturm Graz "kémei" is megnézték - előbbi a Szuperkupa-döntőn, utóbbi a Bajnokok Ligája-selejtezőben lesz a Videoton ellenfele.

A Videoton összeállítása: Bozsovics - Brachi (Szolnoki 77.), Lipták (Vaskó 72.), Horváth (Jankovics 82.), Hector (Hidvégi 72.) - Gosztonyi (Nagy 62.), Sándor (Elek 72.), Polonkai (Mitrovics 35.), Walter (Lencse 72.) - Nikolics (Vasziljevics 62.), Alves (Vujovics 72.)