Vágólapra másolva!
Csütörtök este az örmény Ulissesszel találkozik a Ferencváros focicsapata az Európa Liga selejtezőjében. Szerda este kiderült: az eddigi tervvel ellentétben a Kossuth Rádió sem tudósít élőben a mérkőzésről. Az már korábban nyilvánosságra került, hogy a találkozót egyetlen televízió sem közvetíti.

Kedd este szurkolói ankétot tartott a Fradi, ahol az egyesület elnöke, Kubatov Gábor kijelentette: 2005 decemberében az akkori elnök, Furulyás János ötvenezer eurós kölcsönért odaadta a közvetítési jogokat egy cégnek, a zavaros helyzet miatt pedig a TV-társaságok úgy döntöttek, nem közvetítik az Ulisses elleni találkozót.

Ekkor még a rádiós közvetítés gondolatával vigasztalhatták magukat a drukkerek, ám kiderült: az évekkel ezelőtt eladott jogok erre is vonatkoznak, így terveivel ellentétben a Kossuth Rádió sem adja élőben az Európa Liga-selejtezőt.

"Jelentős kárt okoz ez a Ferencvárosnak, hiszen tízmilliós értéket herdált el Furulyás János, akit ezért feljelentünk. Kíváncsi vagyok, hogy tud elszámolni a lelkiismeretével" - fogalmazott Kubatov az ankéton, hatalmas tapsot aratva.

Az örmény csapat elleni EL-találkozó 19 órakor kezdődik az Albert-stadionban.