Vágólapra másolva!
A Goal.com szerint az Arsenal 18 millió fontért szerződtetné a Valencia spanyol balszélsőjét, Juan Matát, akit a Liverpool és a Manchester City is szeretne megszerezni.

Az Arsenal az előző szezonban sem tudott megnyerni egyetlen kupát sem, így Arsene Wenger mindenképp szeretné megerősíteni a keretét. Az új igazolásokra azért is szükség lesz, mert könnyen lehet, hogy két alapember is távozik a csapatból: Samir Nasrival egyelőre nem sikerült megegyezni a szerződésének a meghosszabbításáról, amit állítólag a Manchester United szeretne kihasználni, és a nyáron leigazolná a francia középpályást.

Cesc Fabregast a Barcelona vinné, és a spanyol játékosnak sem lenne ellenére a váltás, ám a londoniak kevésnek találják az érte kínált 40 millió eurót.

A Goal.com értesülései szerint Wenger Juan Matával, a Valencia szélsőjével szeretné kompenzálni az esetleges távozók hiányát. A középpályásként és támadóként is bevethető Mata az előző szezonban negyvenhét mérkőzésen kilenc gólt szerzett, és tizenöt gólpasszt adott. A spanyol válogatottban eddig tizenegyszer szerepelt, és négyszer talált a kapuba. A Goal.com úgy tudja, a Liverpool és a Manchester City is érdeklődik a játékos iránt.

Ilyeneket tud Mata