Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázstól távol áll az orosz foci stílusa korábbi eindhoveni csapattársa, Danko Lazovic szerint. A Zenit színeiben szereplő szerb csatár, akit a múlt héten egy rendőr elektromos sokkolóval megsebzett, a Radio Zenitnek adott interjújában beszélt a Volga elleni esetről, illetve kitért magyar barátja Eindhovenből Mahacskalába igazolására is.

"Balázs nagyszerű játékos, és az egyik legjobb barátom" - mondta Lazovic. "Az Anzsi jól erősít, és ott sokat fejlődhet, kívánok Balázsnak sok sikert Dagesztánban! Azonban a beilleszkedése szerintem nem lesz zökkenőmentes. Tőle távol áll az orosz stílus, sokkal inkább európai focit játszik. De olykor a pályafutásod során választás elé kerülsz." Az orosz műsorvezető csípős megjegyzéssel reagált erre: "És ő a pénzt választotta" - fejezte be a gondolatot.

A beszélgetés jelentős részében a múlt szombati Volga-Zenit (0-2) találkozó utáni balhéról volt szó, mely során a szentpéterváriak szerb csatárát egy rendőr elektromos sokkolóval megsebezte. "A novgorodi találkozó után kimentünk a szurkolóinkhoz, mivel négyezren megtették értünk ezt a jelentős távolságot, hogy buzdítsanak. Bruno Alves mögött haladtam, amikor égető fájdalmat éreztem, egy rendőr megsebzett egy sokkolóval. Kérdeztem, hogy miért tette, de ekkor már az esetet látó szurkolók megindultak a rendőrök felé. Este megvizsgáltak a kórházban, elvégeztek több tesztet, szerencsére nem lett komolyabb bajom, de a szerdai, Kuban elleni találkozónkig minden reggel megvizsgálták a szívemet, hogy nincs-e valami rendellenesség" - emlékezett vissza Lazovic, aki elmondta, hogy a rendőrök mindent tagadtak, a Volga elnöke pedig azzal védekezett, hogy a videofelvételek alapján egy szék sebezte meg a szerbet.


A Zenit játékosai 2.05-nél érkeznek a kerítéshez, utána valóban csak a berepülő szék, ami kivehető a történésekből