Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki elnökségi ülésén többek között arról is döntés született, hogy Berzi Sándor alelnök lesz a Játékvezető Bizottság vezetője Vágner László helyett.

Az MLSZ közlése szerint az európai szövetség, az UEFA határozata alapján a nemzeti szövetségek Játékvezető Bizottságának vezetőjét az elnökség tagjai közül kell kiválasztani, ehhez alkalmazkodva Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke és nemzetközi igazgatója lett a bizottság elnöke, míg az alelnöki posztra Vágner László és Puhl Sándor került.

"Ez egy régebbi UEFA-döntés. Tudtam róla, felkészültem rá" - mondta az [origo]-nak Vágner László, aki arra a kérdésre már nem kívánt reagálni, hogy miben változik a feladatköre azzal, hogy a jövőben nem elnöke, hanem Puhl Sándorral együtt alelnöke lesz a Játékvezető Bizottságnak.

"A bajnokság közben nem lett volna szerencsés változtatni, ezért most került sor az átalakításra. Az első bizottsági ülésen fogjuk megtárgyalni, hogy kinek mi lesz a feladatköre a továbbiakban, hiszen a korábbiaktól eltérően az elnök mellett két alelnök is lesz" - tette hozzá Berzi Sándor.