Vágólapra másolva!
Kedden hivatalosan is bemutatta új edzőjét, Martin Jolt a Fulham labdarúgócsapata. A holland szakember, aki 2004 és 2007 között már dolgozott az angol Premier League-ben, a Terminátor című filmből vett mondattal üdvözölte a sajtótájékoztató résztvevőit.

"Mindenki tudta, hogy szeretnék visszatérni. Amikor távoztam a Tottenhamtől, hasonlóan Arnold Schwarzeneggerhez azt mondtam, visszatérek. És vissza is tértem" - mondta.

Jol a Tottenham után a Hamburg (2008-2009), majd az Ajax (2009-2010) edzője lett, onnan csábította el a Fulham azt követően, hogy Mark Hughes bejelentette távozását.

"Úgy vélem, az összes londoni klubhoz hasonlóan a Fulham is komoly tradíciókkal bír, nagyon jó érzéseim voltak mindig, amikor a Spursszel itt játszottam. Elértünk itt néhány nagy sikert, és persze a fekete-fehér színei is nagyon tetszenek."

Jol első hivatalos mérkőzését a feröeri NSI Runavík ellen játssza majd új csapata élén, az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésére június 30-án kerül sor.

"A csapatnak több tapasztalt játékosa van, és akad néhány olyan tehetséges fiatal, mint Moussa Dembele, akit nagyon jól ismerek Hollandiából" - mondta Jol, majd hozzátette: "Négy vagy öt játékos távozik, így ugyanennyivel meg is kell majd erősíteni a csapatot."

Az egyik távozó éppen a magyar válogatott középpályás, Gera Zoltán lesz, akivel kapcsolatban ügynökét, Filipovics Vladant idézte a Birmingham Mail: "Semmi konkrétum nincs még Zoltán ügyében, de nem aggódunk a jövője miatt, legkésőbb július elejéig eldől, hol folytatja."