Vágólapra másolva!
Nagy a bizonytalanság az Inter labdarúgócsapatánál, hiszen Leonardo várhatóan a Paris Saint-Germainhez távozik, így a csapatnak úgy tűnik, jelenleg nincsen edzője. Márpedig így nehéz kialakítani a következő idényre a keretet, és valószínűleg a játékosokra is hatással van, hogy nem tudják, kivel kezdik majd a felkészülést.

A csapat kameruni támadója, Samuel Eto'o a minap egy interjúban nem cáfolta, hogy felmerült benne a távozás gondolata. "Harmincévesen a jövőre is gondolnom kell, és a következő szerződés, amit aláírok, alighanem az utolsó lesz a pályafutásomban. Szívesen kipróbálnám magam Angliában".

A Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter tulajdonosa, Massimo Moratti Eto'o távozási szándékát arra használhatja fel, hogy megszerezze a Manchester City argentin csatárát, Carlos Tévezt, aki korábban többször is kijelentette, hogy szívesen maga mögött hagyná Angliát.

Tévez számára Milánó vonzó lehet, hiszen rengeteg honfitársa futballozik a gárdában, a manchesteriek pedig Eto'o személyében világsztárt igazolhatnának.

További átigazolási hírek:
A Newcastle United leigazolta a West Ham United szenegáli csatárát, Demba Bát. A Liverpool görög középhátvédje, Szotirisz Kirgiakosz egy évvel meghosszabbíthatja szerződését.

Az AS Roma francia középpályása, Jérémy Ménez a Paris Saint-Germainben köthet ki. A VfB Stuttgart focistáját, Christian Träscht a Wolfsburg szeretné leigazolni.

A Málaga legújabb szerzeménye az Olympique Lyon középpályása, Jérémie Toulalan lehet. Az Anzsi Mahacskalát ezúttal a Boca Juniors játékmesterével, Juan Román Riquelmével hozták kapcsolatba.

A Girondins Bordeaux visszautasította az Olympique Marseille ajánlatát balhátvédjéért, Benoit Tremoulinasért.

www.global-soccer.eu