Vágólapra másolva!
Nagy átalakulások várhatóak az AS Roma labdarúgócsapatának keretében, hiszen a klubnak új amerikai tulajdonosa van, és az FC Barcelona B csapatától érkezett Luis Enrique személyében az új szakvezetőt is kinevezték.

A rengeteg érkező mellett azonban távozók is lesznek, köztük a jelek szerint a montenegrói Mirko Vucinic is. A csatár 2006 óta játszik a fővárosi egyesületben, azonban az elmúlt idényben már nem volt olyan eredményes, mint korábban, és úgy véli, hogy a környezetváltás jót tenne neki.

Érdeklődőben nincs is hiány: menedzsere, Alessandro Lucci elárulta, hogy a napokban Angliában járt, többek között Vucinic ügyében is tárgyalva.

A Premier League egyesületei közül a Blackburn Roverst hozták kapcsolatba a montenegrói futballistával, és a transzfer valószínűségét növeli, hogy a blackburniek hajlandóak lennének megadni a Roma által kért 11,5 millió eurót.

De azt sem lehet kizárni, hogy Vucinic marad a Serie A-ban, elvégre Lucci azt sem tagadta, hogy a Juventus vezetőségével is tárgyalt.

Nem ő az egyetlen Roma-játékos, akire angol csapatok vetettek szemet, a hírek szerint a Manchester City legújabb kiszemeltje csapattársa, Daniele de Rossi.

További átigazolási hírek:

A Stade Rennes középpályása, Sylvain Marveaux a Newcastle Unitedbe igazolt. Az Udinese az Almería játékosával, Pablo Piattival pótolná a valószínűleg távozó Alexis Sánchezt.

Az orosz Kubany Krasznodar bejelentkezett a Fiorentina román támadójáért, Adrian Mutuért.

www.global-soccer.eu