Vágólapra másolva!
A Fulham közzétette azon labdarúgók névsorát, akiket az angol klub nem akar megtartani a következő szezonra, a listán szerepel Gera Zoltán neve is - írja a Fulhamweb, a csapat nem hivatalos internetes oldala.

A magyar válogatott focista kevés játéklehetőséget kapott az előző szezonban, ezért többször is kijelentette, hogy távozni szeretne. A Gerát mellőző Mark Hughest azonban időközben Martin Jol váltotta a csapat kispadján, a Daily Mail pedig úgy tudta, hogy az új edző számít Gerára, így megnőttek az esélyei, hogy a középpályás mégis meghosszabbítja lejáró szerződését.

A Fulhamweb szerint ez már biztosan nem következik be, mivel "a legjelentősebb név, akit Jol nem akar megtartani, Gera Zoltáné." A magyar játékos mellett Diomansy Kamara, John Pantsil, Eddie Johnson és Matthew Saunders szerepel még a nyári távozók listáján.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a 32 éves Gera hol folytatja a pályafutását, a legvalószínűbb célpontnak egy ideig korábbi klubja, a West Bromwich Albion tűnt, ám a Daily Mail szerint a játékosnál részleges térdszalagszakadást állapított meg egy orvosi vizsgálat, ami meghiúsíthatja a visszatérését. Gera menedzsere, Filipovics Vladan ugyanakkor tagadta, hogy igazak lennének a sérülésről megjelent hírek, és Egervári Sándor szövetségi kapitány sem tud ilyesmiről.