Vágólapra másolva!
A tizenkilenc éves Phil Jones leigazolása után ismét védőt szeretne szerződtetni Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője. A francia L'Equipe szerint az edző kiszemeltje a Lens tizennyolc éves játékosa, Raphael Varane, akiért a Manchester United állítólag 10 millió eurós ajánlatot tett. A tavaly nyáron szerződtetett Bebét ugyanakkor kölcsönadja a klub.

A játékos a France Football nevű szaklapnak adott nyilatkozatában ugyanakkor kijelentette, még nem döntött jövőjéről. "Tudom, hogy rajtam áll a döntés. Eligazolhatok külföldre vagy egy másik francia csapatba. Nekem az a fontos, hogy rendszeresen játszhassak, alaposan át kell gondolnom, hogy olyan csapatot válasszak, ahol tudok fejlődni."

Raphael Varane csapata, a Lens idén kiesett a francia élvonalból, így jövőre a másodosztályban kezdi meg a szezont. A francia U21-es válogatott játékos idén huszonháromszor lépett pályára, lapértésülések szerint a Manchester City, a Paris Saint-Germain és a Lyon is szeretné megszerezni.

A ManUnited tavaly nyáron kilencmillió euórért szerződtetett portugál csatára, Bebe ugyanakkor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a klub egymillió euró fejében egy évre kölcsönadta a török Besiktasnak.

Owen Hargreaves viszont végleg távozik a MU-tól, a 42-szeres válogatott középpályás - aki sorozatos sérülései miatt a visszavonuláson gondolkodik - nem kapott új szerződést.