Vágólapra másolva!
Kapust, védőt és középpályást is igazolhat a következő két napban az angol Liverpool labdarúgócsapata, Doni, Phil Jones és Jordan Henderson érkezhet az Anfield Roadra.

Gulácsi Péter menedzserei már megszellőztették, hogy a Liverpool magyar kapusa a következő idényt várhatóan más csapatnál tölti kölcsönjátékosként. Helyére a Roma brazil játékosa, Doni érkezhet. A brit Sun című lap szerint a kapusért az angol klub egymillió fontot fizetne a rómaiaknak.

Sokkal nagyobb összegért igazolhat Liverpoolba Jordan Henderson, a Sunderland tehetséges középpályása. A fiatal labdarúgóért 18,5 milliót ajánlott a Premier League-ben a hatodik helyen végző csapat, a felek még a szerdán kezdődő U21-es Európa-bajnokság előtt szeretnének egyezségre jutni.

A Sunderland fejben már el is költötte a Hendersonért kapott pénzt, várhatóan a Manchester United duója, Darren Gibson és Wes Brown jöhet Steve Bruce csapatához.

A Liverpool célpontja Phil Jones is, ám az angol U21-es válogatott védőért a Manchester United és az Arsenal is bejelentkezett már. A Blackburn Rovers 19 éves játékosának kivásárlási ára 16 millió font.