Vágólapra másolva!
Szinte biztosra vehető, hogy Marek Heinz elhagyja a Ferencváros futballcsapatát, amelynek megvan az első nyári igazolása a Kaposvárról érkező Grúz Tamás személyében. 

Marek Heinz tavaly nyáron érkezett a Ferencvároshoz, 25 bajnokin lépett pályára, ezeken hét gólt szerzett. A Fradi-drukkerek minden bizonnyal a tavaszi, Újpest elleni góljára emlékeznek a legszívesebben, amivel a zöld-fehérek 1-0-ra megnyerték a rangadót. A 33 éves cseh támadó szerződése 2012. júniusáig szól, de az FTCnews.com biztosra veszi, hogy Heinz már nem játszik több meccset az FTC színeiben.

Heinzcel ellentétben a szerb belső védő, Djordje Tutoric marad a klubnál, a 27 éves játékos tavaly februárban került az Üllői útra a Crvena zvezdától. A Fradi első nyári igazolása Grúz Tamás, a kaposvári hátvéd ingyen kerül új csapatához, amelynél három évre írt alá.

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója az FTCnews.com-nak elmondta, hamarosan az eddig a Vasasban szereplő Lázok János is csatlakozhat a csapathoz, és a klub megpróbálja hazahozni Olaszországból Szatmári Lórándot, aki a másodosztályú Reggina játékosa, de az elmúlt idényt a harmadik vonalban szereplő Salernitánában töltötte.

Az FTC egyébként elsőként kezdi meg a felkészülést az új szezonra, a korai kezdést az indokolja, hogy a bronzérmes helyen záró csapat érdekelt az Európa Liga selejtezőjében.