Vágólapra másolva!
Wayne Rooney a Twitteren elismerte, hogy hajbeültetése volt, a manchesteri csapattársa, Rio Ferdinand már alig várja, hogy a válogatott csatárt samponreklámokban lássa.

A brit Sun bulvárlap közölt egy fotót, amelyen az angol bajnok Manchester United labdarúgócsapatának csatára, Wayne Rooney baseballsapkában, és fejére húzott kapucniban távozik egy londoni hajklinikáról. Az angol válogatott Svájc elleni Eb-selejtezőjét eltiltás miatt kihagyó Rooney a Twitteren ismerte el, hogy hajbeültetésen esett át. "Szeretném minden rajongómmal megosztani a hírt, hogy hajbeültetésem volt" - írta a 25 éves Rooney, aki fiatal kora ellenére erősen kopaszodik. "Elégedett vagyok az eredménnyel, bár a fejem még ég és sebes. Tud valaki ajánlani egy jó hajzselét? Köszönet a hajklinika dolgozóinak!"

A beavatkozás tényét a felesége, Coleen is elismerte a közösségi oldalon. "Igen, Wayne-nek rendben van a haja. Saját döntése volt a beültetés, nem én vettem rá." A manchesteri csapattársak közül Rio Ferdinand reagált elsőként. "Hamarosan samponreklámokban fogsz szerepelni. Remélem minden rendben megy majd!"

Forrás: AFP

A képen jól látszódik, hogy Rooney feje tetején megritkult a haj