Vágólapra másolva!
Még mindig tartozik a PMFC a márciusban menesztett Kiss Lászlónak, ezért az edző feljelentette a klubot az MLSZ-nél. A Pécset akár pontlevonással is sújthatja az MLSZ.

Kiss László csapata az élen állt az NB II-ben márciusi menesztésekor, a tréner már ezt is nehezen dolgozta fel, ám van rosszabb is: a fizetése azóta sem érkezett meg.

"A márciusi fizetésemet megkaptam a múlt héten, vagyis jelentős késéssel. Ma reggel ismét utaltak, de az áprilisi pénzemnek csak egy részét. Ezért ma feljelentettem a klubot. Egy hónapja még az MLSZ kérésére elálltam ettől, de most megtettem. Ne haragudjon meg rám senki Pécsett, de tűrhetetlen, hogy velem szemben egyesek fitogtatják az erejüket! Nemrég hívott az ügyvezető, Bérczy Balázs, hogy álljak el a feljelentéstől, de nemet mondtam. Pontosan tudják, hogy ez milyen szankciókkal jár" - mondta a Dunántúli Naplónak Kiss László.

Bérczy elismerte, hogy valóban csak az április bér felét kapta meg a szakvezető, majd hozzátette, a héten rendezni fogják az elmaradt összeget - írta a lap.

"Amennyiben kiderül, hogy a PMFC nem rendezte időben a menesztett vezetőedző felé fennálló tartozását, akkor többféle szankciót alkalmazhatnak vele szemben, ezek közül az egyik a pontlevonás lehet" - nyilatkozta az újságnak Retteghy István, az MLSZ fegyelmi bizottságának elnöke.