Vágólapra másolva!
A Barcelona jövőre is megnyeri a Bajnokok Ligáját, így a BL 1992 óta íródó történetében először megvédi címét - legalábbis a jelentősebb fogadási irodák legújabban megállapított oddsai szerint.

Alig néhány napja ért véget a sorozat, amelynek döntőjében a Barcelona 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet, máris rangsorolták a 2011/2012-es Bajnokok Ligája esélyeseit.

Az Unibet szerint is a Barcelona lehet az első BL-címvédő, hiszen a katalánok esetleges végső sikere fizet a legkevesebb, 3,4-szeres pénzt, míg egy másik spanyol csapat, a Real Madrid győzelme ötszörös nyereményt jelentene. Az idei döntő másik résztvevője, a Manchester United a harmadik a rangsorban hétszeres szorzóval, míg a negyedik Chelsea győzelmének 7,5 az oddsa.

A Bwin szerint is a Barcelona a legnagyobb esélyes (3,00), megelőzve a Real Madridot (6,00), a Manchester Unitedet (8,5) és a Chelsea-t (8,5). A Bet365 is a Barcelonát tartja a legnagyobb favoritnak, csupán 3,5-szeres pénzt fizetne a sikerére, itt is a Real Madrid (6,00) a második, a Manchester United a harmadik (7,5), a Chelsea pedig a negyedik (8,5).