Vágólapra másolva!
Menendzsere szerint a csütörtökön kezdődő touloni U21-es labdarúgótornán hét klub is figyeli Gulácsi Pétert, a Liverpool magyar kapusát. A 21 éves játékost az érdeklődők egy évre szeretnék kölcsönvenni az angol együttestől.

A Gulácsi Péter ügyeivel foglalkozó menedzseriroda társtulajdonosa, Pataky Tibor szerint több klubcsapat is kölcsön szeretné venni a magyar kapust a Liverpooltól. "Hét csapat is elutazik Franciaországba, hogy élőben megnézzék a játékát. A legvalószínűbb, hogy a következő szezonban kölcsönjátékosként egy új csapatban fog védeni, az egyelőre kérdéses, hogy Angliában vagy Anglián kívüli együttesben" - idézte a Skysports.com internetes oldal a játékosügynököt.

Pataky elmondta: angol, német, holland és belga csapatok jelezték, hogy érdekelné őket Gulácsi leigazolása. "Természetesen a végső döntést a Liverpool hozza majd meg. De nem aggódunk amiatt, hogy rosszul döntenének, mert eddig is nagyon odafigyeltek rá, látják az értékeit és a benne rejlő potenciált egyaránt" - fogalmazott a kapus menedzsere.

Gulácsi korábban két angol harmadosztályú csapatnál, a Tranmere-nél és a Herefordnál is szerepelt kölcsönben. Az előző szezonban Pepe Reina mögött a csapat második számú kapusa volt.

A magyar U21-es válogatott a touloni - nem hivatalos világbajnokságnak tartott - tornán csütörtökön Kína ellen kezd, majd szombaton Mexikó, jövő hétfőn pedig a házigazda Franciaország lesz az ellenfél a B csoportban. Az elődöntőket június 8-án rendezik, míg a döntőre június 10-én kerül sor. A tornán nyolcvanperces mérkőzéseket rendeznek.