Vágólapra másolva!
Az angol Goal.com internetes oldal szerint Romelu Lukaku közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Chelsea együtteséhez, de a klub az átigazolás előtt mindenképp ki szeretné nevezni az új vezetőedzőt.

A Goal.com információi szerint a Chelsea 22 millió fontot ajánlott az Anderlecht együttesének a 18 éves belga támadó játékjogáért. Az átigazolást késlelteti, hogy a Chelsea vezetői nem szeretnének új játékost vásárolni, ameddig nincs kinevezve Carlo Ancelotti utódja.

Roman Abramovics, a klub orosz tulajdonosa az utolsó bajnoki mérkőzés után menesztette Ancelottit. Az új tréner évi 5 millió fontot kereshet Londonban, a legfőbb kiszemelt a török válogatott szövetségi kapitánya, Guus Hiddink.

A májusban véget ért bajnokság góllövőlistáján 12 góllal negyedik helyen végzett Lukaku - aki egy klubban szerepel Juhász Rolanddal - a jövőjéről a következőket mondta: "Távozni szeretnék, gólokat lőni telt házas stadionokban ötvenezer ember előtt, és játszani akarok a Bajnokok Ligájában." Az Anderlecht harmadik lett, így csak az Európa Ligában indulhat.

A támadó iránt korábban a Tottenham és a Manchester City is érdeklődött.