Vágólapra másolva!
Dimitar Berbatov felépült ágyéksérüléséből, így számíthat rá Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a hétvégi, Arsenal elleni angol bajnoki rangadón.

A Premier League góllövőlistáját vezető bolgár támadó kihagyta a csapat legutóbbi két mérkőzését, így nem játszott a Schalke elleni keddi Bajnokok Ligája-elődöntőn sem, ám egy pénteki sajtótájékoztatón Ferguson úgy nyilatkozott, hogy Berbatov már teljes értékű edzésmunkát végzett.

"Jól mozgott az edzésen, nincs már panasza, így bekerül a vasárnapi keretbe" - mondta Ferguson, majd hozzátette, hogy a szintén sérüléséből felépült Darren Fletcher csütörtökön este egy félidőt játszott a tartalékcsapatban az Arsenal ellen, egyre jobb formába kerül, a jövő szerdai, Schalke elleni BL-visszavágón pedig már visszakerülhet az első csapatba.

Annak ellenére, hogy Berbatov felépült és a Manchester United legeredményesebb játékosa az idén, nem biztos, hogy kezdeni fog az Arsenal ellen, a Wayne Rooney, Javier Hernandez páros ugyanis remek formában játszik az elmúlt hetekben.

A középpályán is a bőség zavarával küzd Ferguson, hiszen hosszú sérüléséből felépült Anderson, Antonio Valencia és Park Dzsi Szung is, így a szezon hajrájában friss erőként sokat segíthetnek a csapatnak.