Vágólapra másolva!
Nem zárta ki annak lehetőségét José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy egyszer visszatér az Internazionaléhez, de kijelentette, ez nem most nyáron fog megtörténni.

"Kérem, hagyják abba a találgatást, hogy a következő szezonra visszatérek-e az Interhez. A klub és az én nevem összeforrt, egy napon ismét közös munka veheti kezdetét, de nem most" - mondta a milánói Gazzetta dello Sport című sportnapilapnak a portugál szakember, aki két bajnoki címet, egy Olasz Kupa-sikert és egy Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett a milánóiakkal.

A sikertréner hozzátette, csapatai mindig jobban játszanak a második szezonban az ő irányítása alatt, már csak ezért sem szeretne most távozni a Real Madridtól.

Mourinho visszatérésének lehetőségét azért kezdték el rebesgetni, mert gyerekei neve szerepel az előzetes beiratkozási listán abban az iskolában, amelybe milánói tartózkodásuk idején jártak, ráadásul utódját, a spanyol Rafael Benítezt hat hónap után menesztették, az őt követő brazil Leonardóval pedig csak a szezon végéig kötöttek szerződést az Internél.