Vágólapra másolva!
Rendkívül bosszantónak tartja Robin van Persie, hogy csapata, az angol labdarúgó Premier League-ben jelenleg második Arsenal az aktuális idényben sok buta gólt kap a hajrában.

"Az én ízlésemnek ez már túl sok. Többször előfordult, hogy vezettünk, zsebben volt a három pont, aztán a végén gólt kaptunk. Ezek közül néhány ráadásul buta helyzetben esett. Tennünk kell ez ellen valamit, mert szinte kriminális, ahogy hagyjuk elveszni a pontokat" - fogalmazott a 27 éves holland válogatott támadó az Arsanal TV-ben.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Van Persie-Juhász versenyfutás a magyar-hollandon

Legutóbbi példaként említette a Liverpool elleni, vasárnapi bajnoki találkozót, melyen a ráadásban esett két tizenegyesgóllal döntetlen született. A játékvezető a liverpooli Jamie Carragher ápolása miatt több mint tíz percet hosszabbított, Robin van Persie a 98 percben szerzett vezetést, Dirk Kuyt négy perccel később egyenlített.

"Nagyon jó, hogy egy ilyen végjáték után szerdán már ismét pályára léphetünk, mert így gyorsan ismét lendületbe jöhetünk, ha nyerünk a Tottenham ellen. Az ilyen mérkőzéseken mutatkozik meg, ki a férfi, és most nekünk kell bizonyítani" - tette hozzá.