Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs, a holland PSV Eindhovent a portugál Benfica elleni EL-negyeddöntő visszavágóján (2-2) csapatkapitányként irányító játékos szerint, ha a csütörtöki játékukat már Lisszabonban is bemutatták volna, akkor ők jutottak volna be a legjobb négy közé, de így legalább koncentrálhatnak a holland bajnokságra.

A magyar válogatott szélsője betalált a negyeddöntő visszavágóján, majd Lens találatával elérhető közelségbe került a továbbjutás, ám Luisao találata szertefoszlatta a hollandok álmait, a portugálok végül 6-3-as összesítéssel jutottak tovább.

"Csalódott vagyok, mert ha a visszavágón mutatott játékunkat tudtuk volna hozni Lisszabonban, akkor készülhetnénk a Braga elleni elődöntőre" - mondta a 2-2-vel véget ért visszavágó után Dzsudzsák a holland ANP hírügynökségnek.

"Szűk a keretünk, sok sérültünk van. Talán jobb is, hogy kiestünk, mert így legalább jobban koncentrálhatunk a bajnoki cím megszerzésére" - tette hozzá Dzsudzsák.

A belga Stijn Wuytens szerint Luisao gólja földhöz vágta a PSV-t. "Elhittük, hogy van esélyünk 2-0 után, de a szünet előtti utolsó pillanatban gólt kapni eleve kellemetlen, hát még ha ennyire értékes találat a vendégeknek. Utána éreztük, hogy vége."