Vágólapra másolva!
José Mourinho vezetőedző döntése értelmében Sergio Ramos és Angel Di María is valószínűleg csak a kispadon kezd a Real Madridban a Tottenham elleni visszavágón a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A 4-0-ra megnyert első mérkőzés után formalitásnak tűnik a londoni visszavágó, José Mourinho pedig több játékosát is pihentetheti. A spanyoloktól öt focistát is fenyeget az eltiltás veszélye, Cristiano Ronaldo, Raul Albiol, Ricardo Carvalho, Sergio Ramos és Angel Di María is kihagyja az elődöntő első meccsét, ha szerdán sárga lapot kap. A portugál vezetőedző azonban nem szeretné teljesen átforgatni a csapatát, így a felsoroltak közül valószínűleg az első három játékos kezdeni fog.

A Marca spanyol napilap értesülése szerint Mourinho attól tart, hogy a Tottenham walesi balszélsője, Gareth Bale ellen könnyen összeszedheti azt a bizonyos sárga lapot a Real Madrid jobbhátvédje, Ramos és a rendszerint a jobb oldalról induló Di María, ezért ők a cserepadra kerülhetnek. A Marca szerint Alvaro Arbeloa és Lassanna Diarra kezdhet helyettük a White Hart Lane-en.