Vágólapra másolva!
A Real Madrid brazil játékosa, Kaká úgy véli, hogy idén akár még három nagy trófeát - a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a Király-kupát - is elhódíthat a csapatával.

A spanyol labdarúgó-bajnokságban a Barcelona előnye nyolc pont a Real előtt, de jövő szombaton, Madridban ez akár ötre is csökkenhet, Kakáék ugyanis a címvédőt fogadják a 2010-es év első spanyol csúcsrangadóján.

"Természetesen a Real Madrid legyőzheti a Barcelonát" - nyilatkozta Kaká a Real Madrid hivatalos weboldalának. "Megnyerhetjük a spanyol bajnokságot, a Király-kupát és a Bajnokok Ligáját is, de mindenekelőtt a Tottenham elleni visszavágóra kell koncentrálnunk" - nyilatkozta Kaká, aki az Athletic Bilbao-Real Madrid (0-3) szombati bajnokin két gólt szerzett, mindkettőt büntetőből.

A Real és a Barca április 20-án, azaz másfél hét múlva szerdán a Király-kupa döntőjében is összeméri erejét, sőt úgy néz ki, hogy a Bajnokok Ligája elődöntőjében is találkozhatnak. José Mourinho csapata a BL-negyeddöntő odavágóján 4-0-ra kiütötte a Tottenhamet (visszavágó jövő szerdán), míg Pep Guardiola a 2009-es győztes katalánokkal 5-1-re verte vendéglátóként az ukrán Sahtar Donyecket (a második meccs jövő kedden lesz).

Kaká idén eddig kilenc bajnokin játszott csak, amelyeken négy gólt lőtt, illetve egy gólpasszt is adott, ám tisztában van azzal, hogy ez tőle kevés: "Keményen kell harcolnom, hogy ismét élvezzem a futballt. Az egyetlen probléma a térdem volt, a sérülésem behatárolta a lehetőségeimet." Hozzátette, nagyon zavarja, hogy a várakozásoknak nem tudott eddig megfelelni, ezért mindent megtesz, hogy csakúgy, mint Milánóban, Madridban is közönségkedvenccé válhasson.