Vágólapra másolva!
Lovrencsis Gergő visszakerült az NB II-es Pécsi MFC első csapatába, a szerb Mladen Civic pedig elhagyta az együttest, miután nem ment bele a fizetése csökkentésébe - írja a klub honlapja.

A feljutást jelentő helytől három pontra álló Pécs vezetősége úgy döntött, hogy a játékosok az egymást követő két vereség miatt büntetésből a szezon hátralévő részében csak a fizetésük felét kapják meg, az összeg másik felét akkor tehetik zsebre, ha kiharcolják a feljutást.

A döntésnek máris megvan az első áldozata, a Hévíztől kölcsönkapott szerb Mladen Civic nem fogadta el a fizetéscsökkentést, ezért szerződést bontott a klubbal.

Lovrencsics Gergő viszont visszatért az első csapathoz. A fiatal játékos a télen előszerződést kötött a Pápa együttesével, ezért száműzték a pécsieknél, csak az edzéseken vehetett részt, de akkor is a többiektől külön, a bírók öltözőjében kellett átöltöznie.

Lovrencsics a múlt héten kezdeményezett találkozót Matyi Dezsővel, a PMFC elnökével, akivel személyes beszélgetés keretében tisztázták az elmúlt hónapok történéseit, így visszakerült az első csapathoz.