Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-negyeddöntős Tottenham Hotspur áll a legközelebb ahhoz, hogy leigazolja Romelu Lukakut, akit a Chelsea, Manchester United, Manchester City hármas is szerződtetne - írja a Daily Mail.

Juhász Roland együttese, az Anderlecht januárban 26 millió fontot kért volna a 17 éves csatárért, ám az angol napilap információja szerint a belga csapat a nyáron valószínűleg elfogadja a Tottenham 17,5 millió fontos ajánlatát.

Forrás: AFP
Lukaku középen

Harry Redknapp, a Hotspur menedzsere már régóta szeretné megerősíteni csapatát egy gólerős támadóval, hiszen az idén a Peter Crouch, Jermaine Defoe, Roman Pavjucsenko hármas minden sorozatot beleszámítva csupán 27 gólt hozott össze, a Didier Drogbához hasonlított Lukaku pedig a tréner szerint hosszú távra megoldaná a problémát.
A Chelsea, a Manchester United és a Manchester City által is megkörnyékezett Lukaku az idei szezonban tizenegy gólt szerzett az Anderlechtben és kétszer volt eredményes a belga válogatottban. A Tottenham Lukaku mellett kinézte magának a Lorient 23 éves csatárát, Kevin Gameirót is, aki az idén 26 meccsen 17 gólt lőtt.