Vágólapra másolva!
Aaron Lennon kiakadt, mivel több helyen is az jelent meg róla, hogy az utolsó pillanatban nem vállalta betegség miatt a szereplést a csapata, a Tottenham spanyolországi BL-negyeddöntőjén, amelyet végül a Real Madrid nyert meg 4-0-ra.

A Real Madrid-Tottenham találkozón a londoniak kiadott kezdőcsapatában Aaron Lennon szerepelt, de a meccs után Harry Redknapp elárulta, hogy a játékos rosszul érezte magát, ezért kellett az utolsó pillanatban Jermaine Jenast berakni helyette, aki viszont az első gólnál csúnyán lemaradt Adebayorról.

"A lefújás előtt elvesztettük Aaront" - mondta Redknapp. "Nem érezte jól magát. Megkérdeztem, hogy tudja-e vállalni, mire ő azt mondta, hogy levertnek érzi magát, és maximum öt percet bírna játszani. Inkább nem kockáztattam."

"Baromság, hogy a kezdés előtt lettem rosszul!" - írja Lennon a Twitter-oldalán. "Már vasárnap is rosszul éreztem magam, az orvosoktól antibiotikumokat kaptam, de csak rosszabb lett a helyzet."

Később Lennon már visszafogottabban folytatta. "Ez volt az a meccs, amelyet nem hagytam volna ki, nagyon le vagyok törve."