Vágólapra másolva!
Három klasszis játékosát, Cristiano Ronaldót, Karim Benzemát és Marcelót is nélkülözni kényszerül a Real Madrid a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. Visszatérhet viszont hosszú sérüléséből Gonzalo Higuaín.

Rossz hírekkel szolgált a Real Madrid szurkolóinak José Mourinho, a madridiak vezetőedzője, aki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Ronaldo, Benzema és Marcelo is sérüléssel bajlódik, így egyikük sem játszhat a hétvégi, Sporting Gijón elleni spanyol bajnokin és a keddi, Tottenham elleni BL-találkozón.

Várhatóan mindhárman az április tizedikei, Athletic Bilbao elleni bajnokin térhetnek vissza.

Jó hír viszont a madridi drukkereknek és Mourinhónak, hogy a több hónapja sérült argentin csatár, Higuaín felépült, és elképzelhető, hogy már szombaton pályára léphet.

"Nagyon örülünk Higuaín visszatérésének, őt és az orvosi stábot is dicséret illeti, hogy ilyen gyorsan felépült, sokat segíthet nekünk a szezon hajrájában" - mondta José Mourinho, akit megkérdeztek a jövőjéről is.

"Négy évre írtam alá, de nem ez a fontos, hanem az, hogy mindenki elégedett, a játékosok, a vezetőség, a szurkolók és én is. Addig maradok, amíg mindenki ilyen boldog lesz körülöttem."