Vágólapra másolva!
José Mourinho szerint többek között a rossz versenynaptár az oka annak, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata csak gól nélküli döntetlent ért el a Deportivo La Coruna otthonában a szombat esti spanyol bajnokin.

"Sportszerűbb lett volna, ha vasárnap játszhatunk, a csapat fáradtnak tűnt" - mondta a portugál edző, arra utalva, hogy a Real Madrid kedden még az Olympique Lyon otthonában szerepelt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében (1-1).

"Azok az emberek, akik a versenynaptárt összeállítják, azt csinálnak, amit akarnak, és a hátam mögött nevetnek rajtam. De folyamatosan szóvá fogom tenni ezt a problémát, egészen addig, amíg nem változtatnak rajta, mert fontosnak érzem, hogy megvédjem a csapatom érdekeit" - tette hozzá a polgárpukkasztásra állandóan kész, és a mindenkori riválisok bosszantásában is kiváló szakember.

A Real döntetlenje következtében a Mallorcán győztes Barcelona ismét hét pont előnnyel vezeti a tabellát. Jorge Valdano sportigazgató szerint azonban a Real még nem tett le a bajnoki cím megszerzéséről.

"Nem lehet februárban feladni a bajnokságot. Tovább harcolunk, s reméljük, a következő meccseken több szerencsénk lesz" - nyilatkozott Valdano, aki szakmai kérdésekben többször szembekerült Mourinhóval.