Vágólapra másolva!
Hiába akarta titokban tartani a Chelsea labdarúgócsapata, a surrey-i rendőrség közleményben jelezte, hogy a csapat egyik játékosa, a válogatott Ashley Cole egy hete, a klub edzőtáborában véletlenül meglőtt egy szakmai gyakorlaton lévő diákot. Az Independent szerint a fegyelmezetlenség felveti Carlo Ancelotti edző felelősségét is, akit lehet, inkább kirúg a klub, csak nehogy elbukja a BL-indulás lehetőségét.

Egy hete majdnem tragédiába torkollott Ashley Cole poénkodása, a Chelsea válogatott védője a klub edzőtáborának öltözőjében elővette légpuskáját, és véletlenül megsebesítette a szakmai gyakorlaton lévő 21 éves Tom Cowant. A fiatalembert az oldalán sértette meg a lövedék, de nem szenvedett súlyos sérülést, nem kellett kórházba vinni, a Chelsea orvosai még a helyszínen ellátták.

Ugyan a február 20-án történt esetet titokban akarták tartani, a kiszivárgott hírekre a surrey-i rendőrség felfigyelt,é s hivatalból vizsgálatot indított.

Az Independent információja szerint a baleset felveti Carlo Ancelotti edző felelősségét is, hiszen megengedhetetlen, hogy az öltözőben lőfegyvert tartsanak a játékosok.

A lapnak egy Chelsea-hez közeli forrás azt állította, a fő problémát a csapaton belüli laza fegyelem jelenti, Ashley Cole esete csak azt erősíti meg, hogy a vezetőedző, Carlo Ancelotti nem tud rendet tartani a játékosok között.

A hírek szerint a Chelsea vezetői a hétvégén tanácskozásra gyűltek össze, és abban egyetértettek, ha Ancelotti kirúgása kell ahhoz, hogy a csapat végre felrázódjon és biztosan megszerezze a Bajnokok Ligája-indulást jelentő első négy hely egyikét a Premier League-ben, akkor lépni fognak.

A klubtulajdonos, Roman Abramovics szívesen látná a Stamford Bridge-en az egykori edzőt, Guus Hiddinket, a török válogatott holland szakvezetője azonban jelezte, elsősorban a távozó Frank Arnesen helyét venné át a sportigazgatói poszton.