Vágólapra másolva!
Garancsi István, a Videoton tulajdonosa elismerte, hogy nem mindig ért egyet Mezey Györggyel, de cáfolja, hogy konfliktusa lenne a szakmai igazgatóval. A szurkolókkal megy a Vasas elleni bajnokira, és reméli, hogy a Debrecent már olyan stadionban fogadhatják, amely megfelel minden UEFA-követelménynek.

"Én is teszem a magam dolgát, és a bulvármédia is. Az elmúlt három évben kénytelen voltam ehhez hozzászokni, inkább elviselni, mint elfogadni. Természetes dolog, ha bizonyos dolgokat másként él meg a tulajdonos, és másként a jobb szereplés első számú felelőse, ugyanakkor szeretném leszögezni: a klub vezetésének és nekem is töretlen a bizalmunk Mezey György felé."

Garancsi is úgy gondolja, hogy a Videoton az aranyérem legnagyobb esélyese, de szerinte is hiba lenne, ha azt hinné a csapat, hogy már megnyerte bajnoki címet.

"A keret erős, és nagyon sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Vezetjük a bajnokságot, de még nem nyertük meg, az okos ember ilyenkor dolgozik még többet, és nem hagyja, hogy kiénekeljék a sajtot a szájából. A magyar játékosaink közül például még senki sem volt bajnok. Szokniuk kell azt a mentális terhet, és ez nem könnyű, de tanulható folyamat."

Forrás: Videoton FC

Garancsi István nemcsak tulajdonosa, hanem nagy rajongója is a székesfehérvári csapatnak, és sokszor beszélget a szurkolótársakkal. "Régen találkoztam velük, mert a bajnoki szünet idején a klubban ki sem látszottunk a munkából. Sem időnk, sem lehetőségünk nem volt találkozni, pedig fontosak számomra a szurkolók, érdekel a véleményük, ezért is megyek most velük a Fáy utcába a Vasas elleni meccsre."

A tulajdonos arra a kérdésre, hogy pontosan min dolgoztak ennyit, így válaszolt: "Gőzerővel folyik a stadionban a médiaszárny befejezése. Reméljük, hogy a Debrecen elleni meccsre átadjuk, és akkor minden UEFA-kritériumnak megfelel majd a stadion. Nagyon sok újítást tervezünk a tavaszi szezonra, ezekkel folyamatosan találkozhatnak majd szurkolóink, támogatóink. Elkészült, és már megnyílt on-line boltunk, a többi dolog viszont még maradjon meglepetés."